Възможно ли е да стане Боксер мотор в кои от Твин спарк
Известие
Collapse
No announcement yet.
От Боксер на Твин Спарк
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Колега, аз или нищо не разбирам (вероятно от жегата) или ти нещо не си формулираш правилно въпроса (вероятно пак от жегата)...
Та ако искаш да сменяш боксера с ТС...ще трябва доста да поработиш (май всичко без тенекиите трябва да се сменя); ако толкова ти се кара ТС просто продай твоята и си купи друга (доплащането ще е по-малко със сигурност, ако изобщо има такова).
Аз лично на моята най-много и харесвам маторя!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
-
да да сложа боксера на мястото на твин спарка понеже искав да купя купе и да си слижа моите си части аа иначе си имам друг боксиор
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
да да сложа боксера на мястото на твин спарка понеже искам да купя купе и да си сложа моите си части аа иначе си имам друг боксиор
Comment
-
До колкото разбирам , купето ти е зле . Попринцип всичко става , само кадърен майстор ти трябва , а и ти щом имаш всичко от колата донор . Под секрет - амортесьорите са различни също (предните само) , за други неща не се сещам . Някой ако каже и захващането на двигателите може ли да се пригоди , понеже сигурно е различноLast edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 20:38.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от Bako_Marto Покажи съобщениеда да сложа боксера на мястото на твин спарка понеже искав да купя купе и да си слижа моите си части аа иначе си имам друг боксиор
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
да да сложа боксера на мястото на твин спарка понеже искам да купя купе и да си сложа моите си части аа иначе си имам друг боксиор
Колега, сори, ама не мога да спра да се хиляAlfa Romeo 146, boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от frantic Покажи съобщение
Колега, сори, ама не мога да спра да се хиля145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеА бе кой продава наркотици в тоя форум!? Колега я се формулирай въпроса малко...Обаче освен да се смея друго незнам
ПП: А пък за наркотиците да си признава бързо кой еLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 15:28.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment